Доволен съм от победата, която постигнахме днес. С оглед играта

...
Доволен съм от победата, която постигнахме днес. С оглед играта
Коментари Харесай

Тунчев: Не ни се получи играта, но спечелихме

„ Доволен съм от успеха, която постигнахме през днешния ден. С оглед играта – не се получи това, което искахме. “

Това сподели треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев, откакто воденият от него тим завоюва с минималното 1:0 визитата си на Септември в София.

„ Имаше прибързаност в нашите дейности. Теренът е идентичен за двата тима. Днес си говорихме преди мача, че който успее да излъже другия и да вкара гол, то той ще бъде спечелилият. За благополучие това сме ние “, уточни Тунчев.

„ През второто полувреме имахме 1-2 обстановки, които можехме да развием по-добре, само че не се получи. Пред нашата врата допуснахме минимални неточности, които не се оказаха съдбовни. Абубакар не е в групата през днешния ден поради административни проблеми. Иван Коконов се разболя, а още двама са контузени и трябваше да се оправяме без 6-7 индивида. Радостен съм, че се справихме “.

„ Определено съм удовлетворен от прехвърлянията. Шано, който уповавам се в идващите мачове да разгърне своя капацитет, разпростра своите качества. Другата седмица може да има положителни вести за тима от Кърджали.

„ Няма място за сантименти за мача с Локомотив Пловдив. Сега съм съперник и ще опитам по най-хубавия метод да приготвя тима и да победим в петък. Аз имам цел и тя е все още тимът да демонстрира добра игра и да стабилизира представянето си. През първия дял изнесохме положителни мачове, само че не успяхме да победим и в този момент ще опитаме да продължим да играем по същия метод и да затвърждаваме това с победи “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР