Доволен съм от играта на отбора в по-голямата част от

...
Доволен съм от играта на отбора в по-голямата част от
Коментари Харесай

Любо Минчев: Доволен съм от играта

" Доволен съм от играта на тима в по-голямата част от времето. През второто полувреме изгубихме темп. Дадохме опция на Академик да смъкна разликата от 20 на 4 точки и да си намерения, че може да ни бие. Това е единственото, от което съм неудовлетворен ".

Това съобщи след успеха над Академик Бултекс 99 (Пловдив) остарели треньорът на Берое Любомир Минчев. Двубоят се забави с към часа поради счупено табло. Според Минчев проблемите с таблото на единия панер, които забавиха доста играта във втората и третата част на мача, са дали по-скоро отрицателен мигновен резултат за неговия тим, тъй като постоянно, когато играта прекъсне за толкоз огромен интервал, тимът, който губи в резултата, се възвръща.

Според Минчев обаче не би трябвало обаче да търсим някакво опрощение в тази посока, тъй като и след двете забавяния, увеличавахме преднината си. За идния мач против Башкими в Балканската лига експертът показа: " Башкими не е тимът от предходната година като капацитет. Готвим се за този мач по този начин, както и за другите. Не желая да приказвам за цели на този стадий. Нека забележим всички сформира в шампионата. Миналата година Башкими почнаха мъчно, само че в края на сезона бяха доста по-силни. Да минат няколко мача и тогава ще приказваме за нашите цели ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР