Доволен съм от амбицията, желанието, което имаше отборът. Важна победа

...
Доволен съм от амбицията, желанието, което имаше отборът. Важна победа
Коментари Харесай

Стоилов: Доволен съм от амбицията и желанието

„ Доволен съм от упоритостта, желанието, което имаше тимът. Важна победа против сериозен съперник. Ботев игра динамично, нападателно. Стана един дуел, който си заслужаваше да бъде следен ", съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов след успеха на " сините " над Ботев Пловдив с 1:0 в мач от 13-ия кръг на Първа Лига.

На " Герена " единствения гол в мача означи Илиян Стефанов, до момента в който попадение на гостите след почивката бе анулирано от ВАР поради противоречиво нарушаване. " Имаше обстановки, в които трябваше да решим с втори гол мача, само че оттам-нататък влязохме леко в напрежение. Смятам, че можем да играем по-добре върху контрола на топката. Не ни интересуваше като че ли качеството на играта, което мен не ме устройва. Не можахме да си приключим обстановките “, разяснява Стоилов.

„ Не сме били чак толкоз мощни в нападателен проект. Само с работа можем да си решим проблемите. Искам повече самочувствие във футбола и убеденост, изключително когато играем вкъщи. Те знаеха, че беше значимо да вземем трите точки. Те мислеха повече за това, в сравнение с за качеството на играта. Имахме положителни моменти. Мисля, че чаках на Сонко да му бъде по-тежко след контузията. Той е значим състезател за нас със своята убеденост и контрола на цялата отбрана. Надявам се занапред да набира форма. Далеч е в този момент от нея. Когато той е във физическо положително положение, тимът стои доста добре “, добави той.

„ Според мен лек мач за Шеху. Показа лекост. Има много неща, които би трябвало да усъвършенства, само че за него такива мачове не би трябвало да са проблем. Казах, че " Левски " и публиката са едно цяло. Когато хората са на стадиона, играчите са стимулирани. Най-красивият бранш на стадиона беше затворен, не виждам такива половинчати решения и не ми харесват. Важно е, че гледаме в една посока. Всеки го интересува " Левски " да играе добре, да играе гордо, и в случай че може да печели. След това би трябвало да чистим проблемите си “, сподели още наставникът на Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР