Доволен съм да съм в България именно в този момент

...
Доволен съм да съм в България именно в този момент
Коментари Харесай

Джузепе Конте от София: Албания и Македония час по-скоро да се присъединят към Европа

Доволен съм да съм в България точно в този миг - честването на 140 години дипломатически отношение сред нашите две страни. Това е значима среща, която ни разреши още веднъж да прегледаме главните цели, които ни предстоят да създадем и да установяваме голямата благосклонност, свръзваща нашите два народа.
Това съобщи италианският министър председател Джузепе Конте, по време на взаимно изказване след срещата си с министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Той означи, че двата народа се усещат безусловно принадлежащи към Европейски Съюз.

Двамата министър председатели са разискали еволюцията на локалната политика и са декларирали общата воля да работят по въпросите на миграцията, като са уверени, че всички страни би трябвало да дадат максимума по тази тематика.

По думите на италианския министър председател Албания и Македония час по-скоро би трябвало да бъдат присъединени към Европа.

Конте благодари за решителната роля, която България прави за разширението на Европейски Съюз. Следата, която оставя България би трябвало да бъде помнена. Италия обръща голямо внимание на това. Вниманието, което министър председателят Борисов отделя на тези процеси е за отбелязване, съобщи министър председателят на Италия, като също добави, че би трябвало да продължваме да вървим по пътя на зелената сила.

По думите му двете страни са споделили оптимални старания за ограничение на незаконните мигранти.

Според Конте, значима тематика е и растежът на стопанската система, той постави акцент и на зелена Европа.

Като голедам какъв брой доста работа е приключил министър председателят Борисов, мога да каже, че България е насочна точка за целия район. България е страна, която осъзнава своята роля за всички начинания в района, сподели Конте.

Не бива да се позволяват транспорти на незаконни боклуци. Длъжни сме да го създадем за жителите на нашите страни, безапелационен беше италианският министър председател.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР