Доволен съм, че продължаваме напред, но не бяхме на необходимото

...
Доволен съм, че продължаваме напред, но не бяхме на необходимото
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да си извлечем поуки от този мач

" Доволен съм, че продължаваме напред, само че не бяхме на нужното равнище. С 10 души бяхме по-добрият тим и това беше значимо, тъй като показахме темперамент. Агресията и атмосферата на стадиона бяха решаващи. Трябва да се научим от този мач и да извлечем поучения от грешките си. Така ще станем по-добри. През втората част обаче бяхме по-добри ", стартира Шимунджа.
 Неубедителен Лудогорец си поигра с огъня в Дъблин, само че си уреди мач с Динамо (Загреб) Неубедителен Лудогорец си поигра с огъня в Дъблин, само че си уреди мач с Динамо (Загреб)
" Не усетих, че сме подценили мача. Не ходехме по терена, нямаше липса на сила, само че липсваше експанзия и се дръпнахме обратно. Понякога червен картон дава тласък на отбора да се усъвършенства. Не мисля обаче, че това беше червен картон. Искам да кажа, че реферът не беше на равнището на този мач ", добави още той.

" Казах на играчите, че постоянно има късмет, тъй като те бяха домакини и са мощен хазаин. Преди втория гол обаче ние контролирахме добре нещата и имахме положения. Накрая успяхме да се съберем и да вкараме.

Динамо е много друг тим от Шамрок. Имат доста качествени играчи, само че за тях ще приказваме, когато му пристигна времето ", приключи треньорът на " орлите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР