Доверието няма да отиде като скачен съд към БСП. Няма

...
Доверието няма да отиде като скачен съд към БСП. Няма
Коментари Харесай

Михаил Миков: Общественото доверие няма да отиде като скачен съд към БСП

Доверието няма да отиде като свързан съд към Българска социалистическа партия. Няма я лявата опция в обществото. Ще има фрагментиран парламент - Мая Манолова ще вземе малко места, Слави Трифонов - също. Ще има още спасители. Липсата на политическо болшинство ще води до кавги. Такива виждаме и през днешния ден.
Това съобщи пред bTV Михаил Миков, някогашен водач на левицата.

Предстоят избори, които ще подредят по нов метод алените.

" Ситуацията в Българска социалистическа партия не е спокойна, явно управлението и Корнелия Нинова се пробват непременно да продължат да водят партията и след тази акция за избир на водач, бягат и от финансовите доклади ", уточни Миков и добави - дефицитът съгласно информацията на Сметната палата е 6 милиона лв..

По-големият въпрос е при този недостиг през 2019 година и спряна дотация през 2020 година, по какъв начин действа изобщо партията и по какъв начин е финансово обезпечена. Маса офиси в страната са затворени, хората, които би трябвало да реализират някаква политическа активност, нямат никакъв запас за това, уточни още Миков.

Според него в политиката има и по-важни неща.

" Тази борба за председателското място не се трансформира в съревнование на хрумвания. Българска социалистическа партия през последните години изгуби левия си облик, това е огромният проблем, тя е мъчно различима ", уточни Миков.

Когато няма лявата опция в обществото, доверието няма да отиде като свързан съд към Българска социалистическа партия, означи той.

Миков разяснява и вчерашните кавги, които се разиграха в региона на летните сараи на Ахмед Доган:

" Чух за случая с Доган. Недопустимо е плажът, който е обществена благосъстоятелност да бъде употребен по този метод. Утре някой може със своята защита да загради пътя, с цел да не може да мине човек. Това е парадокс, който би трябвало да бъде преустановен. Хората би трябвало да имат непоносимост към ежедневните и ежечасните нарушавания на закона ", съобщи Миков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР