Доверие трудно се печели, и ако не се губи лесно

...
Доверие трудно се печели, и ако не се губи лесно
Коментари Харесай

Мария Габриел: Живея под наем, нямам къщи за гости

" Доверие мъчно се печели, и в случай че не се губи елементарно, то се разколебава. Предстои ни акция, която би трябвало да има състезание на хрумвания, каква България в Европейския съюз желаеме и още веднъж да създадат от ГЕРБ първа политическа мощ ". Така лидерката на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел разяснява последните социологически изследвания, които дават преднина на Българска социалистическа партия пред ГЕРБ поради свадите с жилищата на властта, заяви izbori.bg.

По мотив повдигнатото обвиняване на Александър Манолев и проблемите свързани с отпускани средства от Европа, които отиват за строеж на къщи за гости или покупки на АТВ.-та Габриел отговори: " ГЕРБ продължава да изпраща обръщение на безкомпромисност. Това, което чакам е това да важи за всички в политиката, има правораздавателни органи, дано те си свършат работата. Ние успяхме да затвърдим позициите си, че не допуснахме понижаване на бюджета, какъвто има за други страни ".

" Още по-важно е не да пренасяме отговорността върху държавните институции, а да си дадем ясна визия, че ние сме страната и институциите. Не би трябвало да ни плашат разкритията на публицистите, това е позитивно ", сподели Габриел.  " Ако ги има антикорупционните органи това е заради повода, че държавното управление ги сътвори, имали сме упования да има сходни случаи и те бяха разкрити ", уточни еврокомисарят.

На въпрос дали Апартаментгейт няма да се употребява като мотив да бъде непокътнат Механизма за мониторинг Габриел отговори, че " мониторингът няма да отпадне, в случай че след сходна спекулация няма резултати от правоохранителните органи. Механизмът за сигурност и съдействие следи няколко области, последните години прокуратурата свърши доста работа, има ограничения за повишение на независимостта на правосъдната ни система, не споделям че това е напълно реализирано, само че се реализираха доста резултати ", разгласи Габриел.

Една от идеите в Европейския парламент ще бъде влизането ни в Шенген, ще бъде доста тъпо в случай че сходни кавги се отразят на това. От няколко години има единна позиция на Европейска комисия и Екологичен потенциал, цялата делегация сме се изправяли като стена, с цел да отстояваме позицията си, че имаме място в Шенген. Искрено се надявам да останем обединени по този въпрос ", безапелационна е Габриел.

На въпрос дали тя има къща за посетители Мария Габриел сподели, че живее чартърен.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 34 секунди) Рейтинг: 26130 | Одобрение: -23865 Усмихната и ерудирана дама. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM  0  1 anaconda921 (преди 51 секунди) Рейтинг: 80 | Одобрение: 10 то има наеми от по 2000 евро. Ний кат сме от село да не ядем доматито с колците ма. Напиши коментарИме:Коментар:
-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР