Доверено лице на беглеца от правосъдието Васил Божков-Черепа организира предизборната

...
Доверено лице на беглеца от правосъдието Васил Божков-Черепа организира предизборната
Коментари Харесай

Хора на Васил Божков правят кампанията на Рашков и бившия началник на полицията Кирчев


Доверено лице на беглеца от правораздаването Васил Божков-Черепа провежда предизборната акция на „ смяната “ в Хасково и по-специално на някогашния началник на Националната полиция Венцислав Керчев и появилият се там Бойко Рашков. Затова сигнализираха пред Breaking.bg възмутени жители. Те изпратиха и фотография от от предизборна демонстрация на Рашков, Кирчев и злощастният министър на културата Атанас Атанасов, станал прочут с едно видео като „ Аз съм Наско “ в Хасково.
Кирчев, Бойко Рашков, „ Аз съм Наско “ и мутрите на Божков в Хасково.
На нея се вижда, че компактно зад тила на хасковския полицай Кирчев, ексначалник на РПУ-Черноочене, повдигнат от „ смяната “ първо за шеф на ОДМВР-Хасково, а след това и за началник на Националната полиция, стои синът на Марин Димитров-Ярата. Според разнообразни изявления в медиите и следствие на ПИК Марин Димитров е топлата връзка сред Бойко Рашков и Васил Божков-Черепа.

Шефът на ГДНП Венцислав Кирчев е топлата връзка сред Бойко Рашков и Васил Божков, написа crime.bg, а по-късно ПИК доразви тематиката.

След назначението му за шеф на Националната полиция Венцислав Кирчев е и „ инкасото “ на Бойко Рашков. Близки до Кирчев, споделят, че съвсем всяка седмица той регистрира обилни суми пари на министъра си (Бойко Рашков), които получава от престъпния контингент. Мръсните пари препирани от Рашков са от контрабанда на цигари, като вместо да бъде прекратен каналът, Рашков на процедура обезпечава чадър, оповестява crimes.bg.

В средата на 2021 година Марин Димитров по прякор „ Ярата “ от Хасковско приема поръчката на Васил Божков да оказва помощ на Бойко Рашков в битката му против основния прокурор. Марин Димитров е и индивидът, който подаде сигнала до Бойко Рашков против Бойко Борисов, че е заплашил някогашния началник на Фонд „ Земеделие “ с думите за месокомбината и човекоядеца. Това дава зелена светлина на Димитров да прокара за шеф на Областната дирекция в Хасково на предна линия неговия човек Венцислав Кирчев, който е и прочут на Васил Божков, като с това да бъде поставена ръка на всички контрабандни канали идващи от и за Турция и в това време да бъде изпълнена волята на Божков.

В знак на признателност Васил Божков финансира сина на Марин Димитров, както и го назначава на работа в обвързвана с него компания. Именно той е индивидът, който изцяло неусетен от полицията и прокуратурата пътува постоянно до Дубай, където се среща с „ Черепа “ и придвижва разнообразни суми пари до България, някои, от които в банкови карти за финансиране на незаконна активност и контрабанда и най-много за подкрепяне на Бойко Рашков. 
Синът на Марин Димитров-Ярето сниман пред Националната полиция. СНИМКА: ПИК
След като Венцислав Кирчев поема регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково по предписание на Бойко Рашков, той е преносителят, „ управителен “ от Марин Димитров и сина му. Полицейски чиновници от Хасково настояват, че Марин Димитров и синът му са забелязвани да бъдат чести посетители на Кирчев на работното му място.

Веднага откакто Бойко Рашков става вътрешен министър и в постоянното държавно управление, Марин Димитров организира няколко срещи с него, за да бъде контрактувано назначението на Кирчев за шеф на Националната полиция, както и парите, които Рашков би трябвало да получава от Божков, написа ПИК.

По данни на медията синът на Марин Димитров постоянно наобикаля ГДНП в столичния квартал „ Младост “, където бе държан в килия и Бойко Борисов.

Кирчев, управлявал като началник на Националната полиция ареста на водача на опозицията Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова, е регистриран като претендент за народен представител от „ смяната “ на трето място в листата в Кърджали. Breaking.bg. Както Breaking.bg първи заяви на 18 август Кирчев подаде незабавно молба да бъде освободен от системата на Министерство на вътрешните работи, Той трябваше да е в листата в Хасково след Асен Василев, само че кавги и междуособици в Политическа партия са го пратили в последна сметка в Кърджали, където лидер е Никола Минчев.

Да напомним, че в първия си ден като длъжностен министър на вътрешните работи-12 май 2021 година Бойко Рашков назначи за началник на политическия си кабинет Елена Фичерова-Караиванова, член на политбюрото на партията на Васил Божков „ Българско лято “. Дамата бе изгонена тихомълком от Министерство на вътрешните работи часове преди оповестяване на листата по така наречен Български „ Закон Магнитски “, в който попада и Васил Божков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР