Довереният глобален лидер в клиентското обслужване в BPO сферата -Алорика

...
Довереният глобален лидер в клиентското обслужване в BPO сферата -Алорика
Коментари Харесай

Броят на служителите на Алорика България се увеличи петорно през последната година

Довереният световен водач в потребителско обслужване в BPO сферата -Алорика чества третата си годишнина в София, България - единствената европейска локация за компанията. От март 2020 компанията усили петорно броя на чиновниците си и сега за нея работят над 1200 души, които подкрепят всевъзможни услуги на над 20 разнообразни езика.

„ От 2018 година стартирахме с няколко основни клиента, което докара до свръхестествен напредък с 90% от нашия управителен екип нараснал от вътрешната страна, а 50% от новоназначените чиновници пристигнаха от рекомендации на сегашни чиновници. С нашите надарени екипи, солидна инфраструктура и многоезични умения, постигнахме напредък от 300% и продължаваме да се развиваме в България ", споделя Абу Али, шеф на компанията за София.

Алорика България продължава да се разраства и сега интензивно се търсят чиновници с холандски, полски, чешки, немски и френски език.Компанията има отворени позиции с работно място в офиса и такива, които оферират опцията да се работи от всяка една точка на България. Фирмата предлага конкурентно заплащане, здравна застраховка, застраховка при произшествия, спортна карта и локални отстъпки за заведения за хранене, търговски вериги и развлечение. Много от чиновниците, които стартират работа в Алорика получават спомагателен бонус от една месечна заплата при пускане в компанията.Допълнително всеки месец чиновниците получават ваучери за храна, надбавка за транспортни разноски, уелнес стратегия, която обезпечава постоянен достъп до психолог, бонуси за предпоръчани чиновници, както и занимателна и положителна работна среда, която е фокусирана в развиването на чиновниците.

Чрез отличени с награди тренинг стратегии и културни начинания, които включват състезания и събития, Алорика се стреми да остане „ Най-доброто работно място ".Резултатите са засилена задоволеност на чиновниците, понижен брой на непринудено напускащите и водачи, които са вътрешни покачвания в компанията. Чрез фокусиране върху ангажиране, развиване, показване, задържане и самопризнание на чиновниците, Алорика е получила няколко обилни самопризнания, както на локално, по този начин и на световно равнище, които включват бронзовото място на премиите на изданието на Кариерно шоу 2021 за „ Най-добър аутсорсинг шеф в България " и златната премия за „ Работодател на годината " 2021 Gold Stevie® for Employer of the Year. В допълнение, компанията е разпозната в листата на Global Outsourcing 100 за седма поредна година и наименувана за Impact Sourcing Championна IAOP, Международната асоциация на аутсорсинг експертите за първото по рода си отличие за стратегическото предопределение на хиляди чиновници по целия свят.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР