Доведеният втори баща на Северин - Асен Георгиев, се включи

...
Доведеният втори баща на Северин - Асен Георгиев, се включи
Коментари Харесай

Вторият баща на Северин със смайващо разкритие за семейството му: Не са добре с главата. Сега брат му чупи и блъска, даже викаме Бърза помощ

Доведеният втори татко на Северин - Асен Георгиев, се включи преди минути онлайн в ефира на БТВ от Германия, с цел да разкрие детайлности за последната си среща с обвинявания за убийството на журналиската Виктория Маринова юноша.

``
реклама

" Видяхме се за към 4-5 часа, след което пристигнаха служителите на реда и го прибраха. Тогава разбрахме, че е направил проблемите в Русе. Каза, че е бил пийнал, надрусан и съжалява че е направил тази неточност. Ние не му повярвахме, тъй като няма по какъв начин да нарави ликвидиране и да пристигна в Германия. Каза - направих ликвидиране, бях пийнал, надрусан, не съм желал. Не съм избягал, пристигнах единствено да видя брат си, сестра си и тебе. Казах му - няма смисъл да бягаш, къде ще отидеш, те всеки миг ще дойдат, щото са регистрирани всички на адреса. Плачеше, ревеше, вика - аз израстнах без татко, и в този момент оставих едно младо момиченце да пораства по този начин ", сподели Асен.

Той бе запитан и дали знае какво се е случило с бащата на Северин, за който се твърди, че се е обесил в пандиза. " Няма такова нещо. Баща му не се е обесил в пандиза, тъй като година и нещо му беше присъдата. Не съм чувал някой да се обеси за толкоз къс интервал. Ние бяхме комшии, за желязо лежеше ", сподели Георгиев и продължи: " В това семейство не са добре в главата. По завещание се предава. Някой път не знаят какво вършат, какво правят. Както седят и почват да чупят. Брат му е по този начин в този момент - почва самичък да приказва, да чупи, в масата удря, както си стои. Даже викаме " Бърза помощ " някой път. Брат му е с 60-70 % дето не е добре, имат документи от София за това. И сестра му е по този начин, и тримата не са добре. Пият хапчета за успокоение, майка им от 1-2 години откогато е в Германия и не им дава хапчетата ", изясни вторият му татко.

Георгиев разкри, че желае да се върне в България и да поддържа Северин, само че е на работа във компания в Германия и няма да го пуснат, а най-после на диалога самичък стигна до заключението, че и да се върне, няма с какво да му помогне.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР