Доведеният син на фолкпевицата Емилия – Феди Башур, най-вероятно е

...
Доведеният син на фолкпевицата Емилия – Феди Башур, най-вероятно е
Коментари Харесай

Изплуваха нови подробности около кървавата катастрофа с Емилия и Жорж Башур! Доведеният син на певицата летял по мократа магистрала...

Доведеният наследник на фолкпевицата Емилия – Феди Башур, най-вероятно е карал без колан, допускат ченгетата, проверяващи злополуката на автомагистрала „ Тракия ”, написа „ Телеграф ”. Инцидентът с пайнерката, нейният избраник Жорж Башур и неговия правоприемник стана точно на 24 май следобяд на 37 км. от София. Тримата пътували за Стара Загора за бала на нейния племенник, наследник на по-голямата й сестра от Гълъбово.

Пострадалите са настанени в столичната Окръжна болница „ Св. Анна”. Емилия, която е пътувала на задната седалка, се е отървала с контузия на гръдния панер и по тази причина е в клиниката по хирургия. Приятелят й Жорж Башур, който е седял на мястото до водача, е признат с прорезни рани в региона на лицето, заради което се възвръща в Клиниката по лицево-челюстна хирургия на същата болница. Състоянието им остава устойчиво. Според лекарите ще бъдат изписани след 2-3 дни.

Синът на Башур – 19-годишният Феди, който е управлявал транспортното средство, остава в сериозно положение. Той е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия и сериозна заплаха за живота. Установено било увреждане на мозъка, като даже съществуват опасения от мозъчна гибел на момчето. Лекарите вършат всичко допустимо за стабилизирането му, до момента в който уред поддържа дишането му.

За спасяването на младежа е издирван от чужбина знаменит хирург.

Сигналът за пътния случай е подаден на незабавния телефон 112 в 17 часа и 9 минути в четвъртък. „ Категорично няма данни колата да е била засечена от друго возило. Шофьорът е изгубил надзор над ръководството, автомобилът е излязъл от пътното платно и се е спрял в канавката”, посочи прокурор Христова от Районна прокуратура-Ихтиман, която следи случая.

Предполага се, че Башур-младши е карал с доста висока скорост по мокрия път. От Пътна полиция считат, че най-вероятно е попаднал в така наречен аквапланинг, при който гумите са изгубили сцепление с асфалта. Така е изгубил ръководството и колата е изхвърчала от автомагистралата. „ Тепърва ще се назначават експертизи, които да откриват по какъв начин и за какво е настъпило произшествието. Няма спирачен път и повода е, че асфалтът е бил мокър”, сподели още прокурор Христова.

Емилия и Жорж са разпитани от проверяващите в болница. Феди обаче няма по какъв начин да даде свидетелствуване поради тежкото положение, в което се намира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР