Доведеният син на Богомил Грозев го ненавижда и му създава

...
Доведеният син на Богомил Грозев го ненавижда и му създава
Коментари Харесай

Богомил Грозев във ВОЙНА с доведения си син

Доведеният наследник на Богомил Грозев го ненавижда и му основава съществени проблеми във връзката с хомеопатката Мария Такова, написа „ Галерия “.
18-годишният Алекс въобще не одобрявал връзката на майка си с Грозев и показно го пренебрегнал. Синът на Такова отказвал да комуникира с журналиста даже откакто му съобщили богатствата новина, че чакат дете и възнамеряват женитба.
И до момента в който на новинаря не му пукало изключително от държанието на Алекс, Такова била извънредно обезпокоена. Успехът на сина й в учебно заведение внезапно паднал надолу, момчето се затворило в себе си и контактувало само с приятелката си Александра. Хомеопатката даже обмисляла краткотрайно да прекрати връзките си с Богомил Грозев, до момента в който синът й го одобри.
Припомняме, че водещият на новинарската емисия по Нова ТВ се разведе със брачната половинка си Кристина Радичева точно поради връзката си с Мария. Грозев има едно дете от предходния си брак, а Такова – две. Хомеопатката е в ранна бременност и с новинаря неотдавна се сгодиха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР