Доведената сестра на Петя Дикова сподели супер скандално видео във

...
Доведената сестра на Петя Дикова сподели супер скандално видео във
Коментари Харесай

Сестрата на Петя Дикова шокира с ВИДЕО от пъпа на София

Доведената сестра на Петя Дикова показа супер скандално видео във фейсбук профила й. От фрагментите на Карина Караньотова, която е щерка на половината на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, се вижда, че действието се развива на пъпа на София – на жълтите павета пред Народното събрание.

Скандалното в тази ситуация е, че пред постройката на Народното събрание се е събрала голяма навалица от хора, който напълно необезпокоявано пушат марихуана, която е противозаконна в България.

" Амии...Какво се случва? Нещо доста забавно! Масово пушене пред Народното събрание. Ами много е прелестно да пуши пред служителите на реда. На хората им е доста радостно. Направо стана някаква димна завеса. Идеята е да се стачкува против това, че в България няма персонална доза марихуана и се заключват хора за по един грам, което проваля на младежите бъдещето за това, че не са създали нищо неприятно ", по този начин Карина стартира фрагментите, които показа в персоналния си фейсбук профил.



" В момента всички пушат. Точно в 16:20 часа се случва това всеобщо пушене. Много е паметно, тъй като такова всеобщо събитие не е имало ", добави доведената дъщеря на известната актриса Аня Пенчева.



Междувременно пък протестиращите викаха: " Свобода! ".



" Куките идват. Те са в потрес лекинко. Запълнили са тука паметника ", чу се гласа на Карина зад кадър.



Тя разясни, че еуфорията от " първичното палене " понижава и към този момент всички са се напушили.

Повече от случката и съжденията на Карина може да видите във видеото й:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР