Довечера в 19:00 ч. пред Министерски съвет ще има митинг

...
Довечера в 19:00 ч. пред Министерски съвет ще има митинг
Коментари Харесай

ГЕРБ свиква митинг в защита на властта

Довечера в 19:00 ч. пред Министерски съвет ще има протест в отбрана на държавното управление. Това излиза наяве от пост в обществените мрежи на пиара на ГЕРБ Никола Николов.
" Приятели, тази вечер от 19:00 часа да защитим законно определеното държавно управление на България!, написа той. Никой не може да си разреши да назовава " мутри " хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, с цел да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки! "
Какво сподели за митингите предприемачът Васил Божков, който е в заточение в Дубай, четете тук.
Междувременно снощните протестиращи също се стягат за продължение. Снощи те се схванаха за нов митинг в 17:00 ч.

Вчерашният митинг, който събра хиляди недоволни от ръководството на държавното управление, беше проведен от така наречен " отровно трио " – политическият пиар Арман Бабикян, юристът Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков. Вчера те бяха първите, които отидоха пред Президентството в отбрана на демокрацията.
После към тях се причислиха Корнелия Нинова и депутати от Българска социалистическа партия в отбрана на президента. Към 18:30 пред Министерски съвет стачкуваха и Христо Иванов от " Демократична България " и " Правосъдие за всеки " против прокуратурата. Малко по-късно протестното шествие блокира региона към Народното събрание и Орлов мост. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР