Довечера ще станат известни полуфиналистите на Canadian Open 2019. Мъжката

...
Довечера ще станат известни полуфиналистите на Canadian Open 2019. Мъжката
Коментари Харесай

Довечера са 1/4-финалите на двата големи канадски тенис турнири

Довечера ще станат известни полуфиналистите на Canadian Open 2019. Мъжката конкуренция, от който се организира тази година в Монреал, а дамската в Торонто.
 Резултати от
Резултати от " Мастърс " 1000 в Монреал

Canadian Open, прочут като " Роджърс Къп " e шестият шампионат за годината от категорията

От 19:00 часа Доминик Тийм (Австрия), който е под №1 в схемата ще играе с руснака Даниил Медведев. След тях младият немец Александър Зверев ще спори с различен руснак - Карен Хачанов.

Във вечерната сесия, която стартира в 01:30 часа Фабио Фонини (Италия) ще опита да затрудни любимеца за купата Рафаел Надал (Испания). В последния мач Гаел Монфис, откакто към този момент е гледал по малкия екран мача на Елина Свитолина в Торонто ще опита да предотврати напълно испански полуфинал, побеждавайки Роберто Баутиста Агут.

В Торонто сесията ще бъде открита в 19:30 часа с дуел на американката София Кенин против украинката Елина Свитолина, другарка на Монфис. След това представителката на домакините Бианка Андрееску ще опита да спре устремилата се към международния връх Каролина Плишкова (Чехия).
 Наоми Осака и Серина Уилямс излизат в повтаряне на финала на US Open 2018
Наоми Осака и Серина Уилямс излизат в повтаряне на финала на US Open 2018

Двете завоюваха осминафиналните си срещи в Торонто.

От 02:00 часа се чака шоуто Серина Уилямс (САЩ) - Наоми ОСака (Япония), което е повтаряне на финала на US Open 2018. Накрая румънката Симона Халеп ще опита да направи още една стъпка по пътя на отбрана на купата си против квалификантката от Чехия Марие Бузкова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР