Довечера ще приключат четвъртфиналните двубои от US Open 2017. И

...
Довечера ще приключат четвъртфиналните двубои от US Open 2017. И
Коментари Харесай

Четири зрелищни мача ни очакват в десетия ден на US Open 2017

Довечера ще приключат четвъртфиналните дуели от US Open 2017. И четирите срещи ще се изиграят на централния корт " Артът Еш Стайдиум ", който евентуално ще бъде със затворен покрив, поради прогнозите за превалявания.

 Слоун Стивънс повтори достижение на Винъс Уилямс от преди 20 години
Слоун Стивънс повтори достижение на Винъс Уилямс от преди 20 години

Двете ще играят на полуфинал на US Open 2017

Обедната сесия стартира от 19:00 часа българско време. Първата среща е доста забавна. В нея международната №1 Каролина Плишкова ще играе с чудесно представящата се американка Коко Вандевег. Плишкова има потребност от две победи, с цел да резервира първото си място, другояче в понеделник нейното място ще бъде заето от испанката Гарбине Мугуруса.

Във втория мач руснакът Андрей Рубльов, който отстрани българина Григор Димитров, ще се изправи против №1 в схемата испанеца Рафаел Надал.

Във вечерната сесия от 02:00 часа стартират четвъртата американка достигнала до тази фаза на конкуренцията Медисън Кийс и квалификантката от Естония Кая Канепи. Ако Кийс и и преди този момент Вандевег завоюват мачовете си ще имаме невижданите четири полуфиналистки от Съединени американски щати на US Open.

Последният мач се обрисува да бъде огромно представление. В него на следващия ден заран швейцарецът Роджър Федерер и аржентинецът Хуан Мартин дел Потро ще " преиграят " финала от 2009-а година.

 Директорът на шампионата Брайън Ърли
Източник:

Директорът на шампионата Брайън Ърли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР