"Довечера ще гледаме поредния лицемерен цирк между ГЕРБ и БСП.

...
"Довечера ще гледаме поредния лицемерен цирк между ГЕРБ и БСП.
Коментари Харесай

Марешки: Дебат между ГЕРБ и БСП за корупцията е лицемерен цирк

"Довечера ще гледаме следващия двуличен цирк сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. В предаването "Референдум " по Българска национална телевизия ще има спор сред техни представители на тематика битка с корупцията.
Такъв формат на диалог и то тъкмо по тази тематика значи, че няма другата позиция, тъй като те ЗАЕДНО са едната страна на казуса. Именно тези две партии, разменяйки си властта през последните години, трансфораха България в най-корумпираната страна в Европейския съюз. "

Това разяснява водачът на ВОЛЯ - Веселин Марешки за идния спор.

"Как в този момент да им повярваме, че ще се борят сами със себе си?! Те още имат вяра, че някой се връзва на двуличието им, само че в действителност хората към този момент разграничават националните предатели?!
Истинският спор е сред тях и народа, който страда години наред от корупционните им схеми. Само че те не смеят да погледнат хората в очите, когато става въпрос за съществени тематики ", съобщи той.

"Която и версия на антикорупционния закон да бъде призната, тя няма да бъде версията на българския народ. По-скоро ще бъде следващият "кух " закон, признат едвам замажем очите на сътрудниците ни от Европейския съюз ", добави Марешки.

"Този жанр на ръководство не може да продължава по този метод. Корупцията и единодушието на високите етажи на властта "изсмукват " живителните сили на народа, на страната. Виновниците за мизерията на България би трябвало да понесат своята отговорност и ние от ВОЛЯ ще създадем всички по силите си това да се случва ", безапелационен е Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР