Довечера ще бъде открито първото в София пандемично автокино. Началото

...
Довечера ще бъде открито първото в София пандемично автокино. Началото
Коментари Харесай

Откриват автокиното в София с филм на Ники Илиев

Довечера ще бъде намерено първото в София пандемично автокино. Началото ще даде българският филм " Завръщане " на режисьора Ники Илиев. Организаторите дават обещание феновете да станат очевидци и на първия в столицата автоконцерт.

Откриването на пандемичното автокино е от 20.30 ч. на паркинга на един от огромните магазини на бул. " Цариградско шосе ", прецизира БНР.

Идеята хрумва на Мая Иванова по време на двумесечната изолираност поради ковид. И макар че общественият живот беше спрял, нуждата на хората от просвета не е стихнала, споделя тя:

" Ние ще стартираме с автоконцерт с жива музика, след което ще продължи със специфичния ни посетител Ники Илиев. И по-късно продължаваме с прожекцията на " Завръщане ". Искаме просто да радваме хората по време на тази пандемична конюнктура и да бъдат предпазени. "

Специалният посетител Ники Илиев ще опише и елементи от снимачната площадка на продукцията " Завръщане ".

Организацията по време на автоконцерта и прожекцията ще бъде съобразена с всички противоепидемични ограничения. Амбицията на уредниците е автокиното да продължи през идващите три месеца с концепцията да стане непрекъснато.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР