Дотук с шегичките и закачките с главсека на МВР Младен

...
Дотук с шегичките и закачките с главсека на МВР Младен
Коментари Харесай

След Снупи* и Младен Маринов със звезда в Алеята на славата на Холивуд

Дотук с шегичките и закачките с главсека на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. След инаугурацията му като министър на вътрешните работи, в Лос Анджелис на бул. „ Холивуд “, ще се състои благо празненство.
В наличието на Силвестър Сталоун, Чък Норис, Джеки Чан, Дейзъл Уошингтън, Ал Пачино, Колин Фарел, Самюел Джаксън, Роберт де Ниро и други ще бъде открита звезда на Младен Маринов. Маринов, България, Министерство на вътрешните работи, първи коридор… Решението на Академията е изрично – българският Бонд, Джеймс Бонд и по едно и също време новият Дзержински дава отговор на всички критерии. Подал е положителна рекомендация от Цветан Цветанов (щом кучето Снупи има звезда, за какво да няма и Младен, написал Цецо), фотография (но не тази с Мето Илиенски) и къса биография. Превел е и наложителните 25 000 $ на Hollywood Historic Trust като такса за кандидатстването.

Церемонията ще бъде излъчена директно по Ей Би Си, Ен Би Си, Си Ен Ен и Cartoon Network (по гледище на почитателите на кучето Снупи). Фактическият началник на Българска национална телевизия Емил Кошлуков уредил извънредните права за предаване на историческото събитие в действително време.

Ако някой мисли, че това е подбив – горчиво се лъже. И горчиво ще съжалява…

Историята е къса, само че съдържателна. Слуховете, че Младен Маринов е работил за висаджийския необут Мето Илиенски са самата истина. Разсекретени документи разкриват, че в действителност е бил под прикритие със специфична задача. По едно време толкоз се вживял в ролята си, че а-ха да прекрачи отвъд, само че за това мъчение документите мълчат. А може да са изгорени в дупката край Радомир… Така се каляваше стоманата. И в един миг Мето Илиенски изчезва крепко пушек. Младен обаче остава и се влива в стройните редици на българската полиция. Почва да си пробива път нагоре с гений и професионализъм, а не с лакти и слагачество, както настояват някои. Не е правилно също, че бил под прикритие в Министерство на вътрешните работи с задача от ъндърграунда. Просто не се постанова, тъй като те от дълго време са се слели. Но да не навлизаме в тази глъбини, че доста зайци ще изскочат от храстите…

.
Младен Маринов като следотърсач на терен. СНИМКА:БГНЕС

Та историята „ Младен & Мето “ е послужила за канава на паметния филм „ Маями Вайс “. В облика на Младен се превъплащава звездата Колин Фарел, притежател на „ Златен глобус “.

Поради тези и други заслуги – за тях, когато бъдат разкрити, Филмовата академия на Съединени американски щати удостои славният българин със звезда в Алеята на славата.

Пред близки другари Младен Маринов споделил, че по време на пътуването си в Съединени американски щати, ще пропагандира живеещи там нашенци да се върнат в татковината и да попълнят незаетите бройки в полицията. Най-силният му мотив ще са грандиозните триумфи на Министерство на вътрешните работи в битката с престъпността и корупцията.

Както е споделил Цицерон (да не се бърка с Цецерон): Животът е къс, само че славата може да е безконечна. Гаче ли наш Младен е имал поради.

И Маринов, тази петолъчка в Холивуд, не е онази, която ти е в главата. Понимаешь?

Пейо Делянов

* Снупи е кучето-герой в хилядите карикатури на Чарлс Шулц. Дори когато еволюира в поредици и филми, Снупи не приказва, само че пък има алтер его и се мисли ту за авиатор с очила и шалче, ту е Готиния Джо, който се подпира на стената, само че не прави нищо, юрист, фигурист, бакалин…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР