Доцентът Георги Иванов продава хранителни добавки. Тези хранителни добавки са,

...
Доцентът Георги Иванов продава хранителни добавки. Тези хранителни добавки са,
Коментари Харесай

Най-наглата реклама за всички времена

Доцентът Георги Иванов продава хранителни добавки. Тези хранителни добавки са, несъмнено, чудодейни, като всички други. Никой не е виждал добавки, които да не подсигуряват най-малко същия резултат от медикаментите, който се претърпява като двоен, щом се умножи по сладкото потребителско наслаждение, че дори не са медикаменти - хем са безвредни, хем работят по-добре и на всичкото от горната страна си ги изписваш самичък.
Проблемът обаче е различен: че доцентът продава питателните си добавки с " рекламата ", че, бидейки другар на Боян Петров (тоест, по думите на дамата до него Радослава Ненова - най-вероятно един от многото, които в някакъв миг са се ръкували с Боян) откровено съжалявал, че " Ако му бях бутнал в ръцете на летището тази композиция от добавки, която тествах на понеделтищката ми подготовка по Мусаленската пътека - можеше още да е мегжду нас ". (със непокътнат правопис, а обявата вижте тук).
Макар да сме привикнали на токсични систематични наглости и към този момент да ги записваме с полуоткрит натрениран взор, това въпреки всичко е необичаен, шампионски случай. 
1) Определен човек заявява огромна другарска непосредственост с човек, който желае да употребява за " рекламна фигура " на продукта си, а извънредно евентуално я няма.
2) Рекламната фигура не е сред живите и не е рекламна фигура, а един от дребното, които вършат думата " воин " към момента допустима.
3) Твърди, че рекламният му артикул в действителност е можел да избави живота му. 
4) Не се е допитал до нито един от околните на Боян Петров, с цел да употребява името му, даже по този неблаговиден, незапознат и непочтителен метод. 
5) Сгафил веднъж пуска поясняващ пост, който е по-голям гаф и от първия макар уверенията на всички останали, че прави голяма нелепост. 
6) Когато по-твърдо или по-меко всички му споделят, че това е ужасно пошла реклама, той дава отговор, че не е реклама, тъй като...понеже " на няколко пъти споделих, че не е реклама ".
7) Твърди, че в обявата си не е употребявал името на продукта, а в действителност го е прикачил със фотография към нея.
8) Продължава да опитва с паметта на Петров, обявявайки хептен безсрамно, че " На Боян тази обява щеше да му хареса - сигурен съм ". 
9) Казва, че е значимо за нас " да плащаме по-малко в магазините и да ядем по-качествена храна. Или като ядем храната от супера да си прочистваме и поддържаме организма със съответните добавки " - от дълго време демистифицирана и псевдонаучна теза, която допуска, че добавките могат да заместват храненето или " порции " от него - неслучайно на всеки подобен артикул би трябвало да написа, че не е сурогат на храненето, а и на множеството го написа. 
10) Завършва защитната си защита в медиите с думите, че написал това " в памет на Боян Петров " - т.е., този човек в действителност твърди, че в памет на Боян Петров би могло да стане дума за...хранителни добавки?
И по този начин. В последна сметка всички покоряват върхове, в тази ситуация на наглостта. Нека уважим този връх. Всеки с малко съвест знае по какъв начин!
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР