Доцент Банков разведе зрителите и екипа на „Събуди се“ на

...
Доцент Банков разведе зрителите и екипа на „Събуди се“ на
Коментари Харесай

Разходете се с Юлиан Вергов в новата болница от „Откраднат живот: Любовта лекува“

Доцент Банков разведе феновете и екипа на „ Събуди се “ на новата снимачна площадка на на най-успешния български медицински сериал.

За своята роля в шести сезон на най-успешния български медицински сериал Юлиан Вергов описа в особено изявление за „ Събуди се “:

„ Героят ми се връща към положителното в „ Откраднат живот: Любовта лекува “. Доцент Банков се трансформира. Всеки човек се трансформира с течение на времето, тъй че е обикновено и персонажите в един сериал да се трансформират. Това, което научих от моя воин, е потвърждението на остарялата максима, че нещата се случват, до момента в който кроим проекти. “

 Юлиан Вергов Откраднат живот NOVA

Актьорът разведе за пръв път феновете в новата болница „ Света Анастасия “ , където ще се развива действието в новите епизоди на хитовата поредност.

„ Още и аз не съм опознал „ Света Анастасия “. Болницата в действителност е голяма и съвременна, а по време на фотоси се трансформират декорите и мизансцена. Една стая става друга, с цел да може да се отговори на условията на сюжета съвременна е. Коридорите са необятни. Има огромни прозорци, от които може да се следи в профил, протичащото се в болничните стаи, а не са като дребните прозорчета в МБАЛ „ Св. Кирил “. Тази болница има своите преимущества “, показа Юлиан Вергов.

Какво още разкри артистът за новия сезон на „ Откраднат живот “, гледайте в изявлението на Христиания Червенкова за „ Събуди се “ .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР