Доцент Атанас Мангъров, който от край време има негативно отношение

...
Доцент Атанас Мангъров, който от край време има негативно отношение
Коментари Харесай

Доц. Мангъров от протеста на “Възраждане“: Канят се масчиците ще останат до последно, да ги махат

Доцент Атанас Мангъров, който от край време има отрицателно отношение към ограниченията, изрече мнението си за подхванатото поетапно отпадане на Коронавирус рестриктивните мерки. Той също е част от митинга на партия " Възраждане ", ориентиран против зелените документи и разпределение на финансови средства от бюджета за битка с коронавирус рецесията.

„ Ние единствено се лъжем. Аз всеки ден си поддържам връзка с заболели от коронавирус и в никакъв случай не съм носил маска. Който желае дано носи и три маски. Задължителното носене на маски би трябвало да престане. Някои хора се канят масчиците да останат до последно. Това не би трябвало да е по този начин, дано който желае да ги носи “, съобщи експертът по инфекциозни заболявания в отговор на рекомендацията на държавния здравен контрольор доцент Кунчев.

След него микрофона хвана и лицето на партия " Възраждане " и организател на митинга:

„ Триъгълника на властта се трансформира в триъгълника на гибелта, тъй като тук се взимат най пагубните решение. Знаете ли по какъв начин се взимат решенията. Има гласоподаване, има диспути и най-после „ абе, сътрудници ние тука за или срещу сме “. Обикновения мотив е „ Възраждане “ нещо приказваха, значи сме срещу. В момента по този начин се взема решение бюджета на страната ни, милиарди левове “, разяснява пред тълпата Костадин Костадинов.

След изявленията им тълпата скандира шумно в тяхна поддръжка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР