Доцент Атанас Мангъров използва една еднократна маска от септември и

...
Доцент Атанас Мангъров използва една еднократна маска от септември и
Коментари Харесай

Мангъров използва една еднократна маска от септември |

Доцент Атанас Мангъров употребява една еднократна маска от септември и не я поставя от време на време даже и в градския превоз. Това описа самият инфекционист в предаването " 120 " минути по БТВ. Той сподели маската и призна, че мирише на джоб.

Той сподели, че има персонални защитни средства, главното от тях е, че си мия ръцете. Понякога в болничното заведение, когато преглеждал хора слагал маска. “Над 50 пациента съм прегледал ". Някои от тях в следствие са се оказали позитивни. След това е ходил при други пациенти за COVID-19. Преглеждал е хора, до момента в който е трябвало да бъде бил под карантина, призна още той.

Това е една вирусна зараза, която е самоограничаващо се заболяване. Трябва човек да си остане у дома, да пие чай, да яде супички. Най-много да вземе една таблетка аспирин от 100 грама. 99% от хората в отделенията са там от боязън - тъй като им споделят, че както си стоиш, можеш да тупнеш, уточни доцент Атанас Мангъров.
“Всеки ден влизам в Коронавирус зоната без маска. Всички тези безсмислени ограничения като носене на маски навън демонстрират безсилието на политиците и учените. Мисля, че тези правила за безсмислени, по тази причина не ги съблюдавам. За да се съблюдава едно предписание, то би трябвало да има смисъл. Това нещо рано ли късно ще изчезне и колкото повече се затваряме, толкоз повече ще продължи тази мъка ”, сподели още доцент Мангъров.

Мангъров счита, че повече заболели от COVID-19 не би трябвало да влизат в болница, само че влизат, тъй като, в случай че са у дома няма кой да ги прегледа.
Неговият хонорар за обзор в кабинета му е 100 лева, а при домашно посещаване - 200 лева

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР