Доц. Момчил ДойчевНамираме се в изключителен политически момент! Формирането на

...
Доц. Момчил ДойчевНамираме се в изключителен политически момент! Формирането на
Коментари Харесай

Работете за ново евроатлантическо правителство, защото идва служебен проруски кабинет на Радев

Доц. Момчил Дойчев

Намираме се в извънреден политически миг! Формирането на ново евроатлантическо конституционно болшинство в този парламент може да отвори невиждани нови вероятности пред България! Според нас наложително би трябвало да се резервира сегашното заседание и да се образува ново държавно управление въз основата на постигнатия " македонски консенсус "! Призоваваме към мъдрост, храброст и диалогичност и 4-те потвърдили се евроатлантически партии - Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България!

На България е нужна като слънцето и въздуха нова евроатлантическа формула оттатък неверието и омразата, въз основата на евроатлантическите полезности, които са в действителност и „ изконни български полезности “!

Нима свободата и вишегласието не са наши висши полезности?

Нима зачитането на закона и справедливостта не са наши полезности? Нима българите ненавиждат равенството пред закона? Нима желаеме да няма работещи демократични институции? Нима желаеме на власт котерийни олигархични групировки, които да плячкосват националното благосъстояние?
Нима сме глупави да не разберем, че взаимният институционален надзор на управляващите, правовата страна и толерантността към правото на лично мнение в името на общото богатство са нещо отвън българските полезности? Нима не ценим разсъдъка, белким избираме некомпетентни хора да ни ръководят?

Каква е алтернативата на това?

Ново служебно държавно управление на Радев! Каква политика ще води това държавно управление - евроатлантическа или " неутрална ", т.е. проруска? Някой може ли да има подозрение, такова проруско ръководство ще хвърли страната в безпорядък?
Работете самоуверено за ново държавно управление на евроатлантическото болшинство в българския парламент!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР