Доц. Момчил ДойчевБСП за пореден път ... за кой ли

...
Доц. Момчил ДойчевБСП за пореден път ... за кой ли
Коментари Харесай

Докато има партии като БСП израждането на България ще продължи до ликвидирането ни като народ и държава

Доц. Момчил Дойчев

Българска социалистическа партия за следващ път... за кой ли следващ път... потвърди, че въобще не е българска партия, а е основана с цел да бъде колониална администрация на руско-комунистическия международен терористичен център в Москва. Независимо кой е на власт в Мордор, неговата криволичеща политическа линия е правата линия на " българския " социализъм.

Българските социалисти не са борци за " национално благополучие ", а както споделяше дядо ми, " обеден хайдуци ", крадци и измамници на едро. Докато има партии като Българска социалистическа партия и нейните още по-отровни двойници като " Алтернатива за Българско Възраждане " и " Възраждане " /Това са пароли спуснати от Центъра в Москва за възобновление на мракобесния комунистически тоталитаризъм/ израждането на България ще продължи до ликвидирането ни като народ и страна.

Докога политически необразованото население ще ни тика към пропастта като избира такива антибългарски партии да дефинират ориста ни? Докога останалите партии ще бъдат слепи и даже ще споделят отчасти антибългарските " полезности " на руско-съветския колониален режим, който продължава да стои недокоснат, както стои недокоснат монументът на руските окупатори, размахващ шмайзер в центъра на София!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР