Доц. Джеймс Йоловски е новият главен секретар на Асоциацията на

...
Доц. Джеймс Йоловски е новият главен секретар на Асоциацията на
Коментари Харесай

Доц. Джеймс Йоловски е новият главен секретар на Асоциацията на банките в България

Доц. Джеймс Йоловски е новият основен секретар на Асоциацията на банките в България (АББ), оповестиха от асоциацията.  Той е определен от Управителния съвет на АББ и заема длъжността от 1 февруари.

В биографията на Йоловски, публикувана от АББ, се показва, че той има дълготраен опит в областта на финансите. От 2018 година до встъпването си в служба като основен секретар на АББ, работи във Фискалния съвет на България, като се концентрира върху разбора на макроикономическата среда и основните съставни елементи на бюджета. От тази позиция той следи от близко и процесите, свързани с присъединението на страната към еврозоната. Професионалният му опит включва също финансов мениджмънт и изцяло ръководство на планове в частния и нестопанския бранш. 

Доц. Йоловски е учител във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси. Носител е на националната премия " Питагор " на Министерството на образованието и науката за своята научна работа в региона на финансовата просветеност и нестопанските организации. Член е и на Управителния съвет на Националната асоциация на преподавателите по стопанска система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР