Доц. д-р Христо Иванов Шивачев, д.м., координатор на Специализирания комплекс

...
Доц. д-р Христо Иванов Шивачев, д.м., координатор на Специализирания комплекс
Коментари Харесай

Началникът на клиниката по детска хирургия в Пирогов с призив за помощ

Доц. доктор Христо Иванов Шивачев, д.м., координатор на Специализирания комплекс по детски заболявания и Началник Клиника по детска хирургия, насочи апел за помощ.

Молбата на доцент Шивачев е обвързвана с доставянето на защитни щитове за работещите в болничното заведение. Призивът на доктора бе споделен от голям брой консуматори на обществените мрежи. Ето какво гласи той:



"Здравейте, аз съм доцент Христо Шивачев, ръководител на борда на шефовете на УМБАСМ "Н.И. ПИРОГОВ " ЕАД и Началник клиника по детска хирургия. Обръщам се към Вас със следния проблем. Вие знаете, че сега в Пирогов се лекуват тежките случай от корона вирус. Нашите сътрудници реаниматори правят всички операции по интубация, бронхоалвеоларен лаваж и трахеобронхоаспирация единствено с маска и очила. Няма компания в България, която да ми достави защитни щитове в идващият месец, а сътрудниците работят в този момент. Моята молба към Вас е в случай че имате защитни шлемове с които не работите и можете да ни ги дадете, да съберем защитните средства за сътрудниците, вършещи своята работа. Ще Ви бъда благодарен за този жест. тел 0887348311 "



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР