Доц. д-р Харун Чьологлу, водещ специалист по пластична, реконструктивна и

...
Доц. д-р Харун Чьологлу, водещ специалист по пластична, реконструктивна и
Коментари Харесай

Топ специалист в естетичната медицина консултира във Варна

Доц. доктор Харун Чьологлу, водещ експерт по пластична, реконструктивна и естетична хирургия от веригата високотехнологични лечебни заведения Liv Hospital в Турция, ще съветва гратис пациенти във Варна на 11 и 12 декември 2019 година Доц. Чьологлу е измежду търсените експерти в южната ни съседка за естетични и реконструктивни корекции на бюста, естетична и функционална хирургия на носа, лицево-челюстна хирургия и интервенции в региона на главата и шията. Той идва у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.
Съвременните технологии са в услуга както на човешкото здраве, по този начин и на естетичната медицина, твърди доцент Чьологлу. Все повече хора, както дами, по този начин и мъже, търсят този тип медицински услуги – някои под въздействието на обществените медии, а други за поправяне на естетически или функционален недостатък, който действително утежнява качеството на живот, показва експертът. Към оформяне на носа посредством ринопластика да вземем за пример някои пациенти прибягват за реализиране на мечтаната форма, а други – за възстановяване на затруднено дишане. Най-възрастната пациента в практиката на доцент Чьологлу, подложила се на ринопластика, е била на 72 години и той се е съгласил на интервенцията, откакто я прегледал и решил, че причините й в интерес на интервенцията са положителни.
Независимо от аргументите за търсената хирургична интервенция, всеки има правото да наподобява и да се усеща добре, безапелационен е доцент Харун Чьологлу.
Все по-търсени са и естетичните корекции без хирургична интервенция, регистрира експертът. Така да вземем за пример, към този момент упоменатата промяна на носа може да се реализира и без сечения и болежка, единствено с местна упойка и използване на филъри. Това обаче е допустимо единствено при избрани пациенти и в избрани граници – мощно изявена гърбица на носа да вземем за пример не може да се поправя изцяло с неоперативна ринопластика. Очакванията на пациента могат да бъдат ориентирани благодарение на компютърна симулация преди осъществяване на процедурата. За триумфа на този способ е значимо той да се ползва от медицински експерт с опит и задълбочени знания в анатомичните особености на носа, в противоположен случай може да докара до нежелани резултати, твърди доцент Чьологлу.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент Харун Чьологлу на 11-12 декември във Варна би трябвало да се запишат авансово на тел. 0878 500 730.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР