Доц. Атанас Мангъров, който е един от основните критици на

...
Доц. Атанас Мангъров, който е един от основните критици на
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров оглави COVID отделението в Инфекциозна болница

Доц. Атанас Мангъров, който е един от главните критици на ограниченията за ограничение на ковид и ясно разгласи, че маските не пазят от ковид, се включва в борбата с Ковид-19.

" Проведох диалог с доцент Атанас Мангъров и персонално съм го помолил да се включи в борбата с ковид. От през вчерашния ден той има заповед за шеф на клиниката, където се лекуват всички пациенти от ковид . Единственото ми условие е да се съблюдават всички ограничения за сигурност ", сподели здравният министър Костадин Ангелов.

По информация на Нова телевизия доцент Мангъров самичък е поискал да излезе на първа линия в битката със болестта.

Доц Мангъров ще бъде шеф на Коронавирус отделението в Инфекциозна болница в София. По време на срещата им здравният министър и новият началник на Коронавирус отделението в Инфекциозна болница се разминаха във вижданията си по какъв начин би трябвало да се организира лекуването на болните.

Доц. Мангъров изясни, че коронавирусът стартира да се отделя 4-5 дни преди да се появят клиничните признаци .
 Училищата с 20% заболеваемост минават на отдалечено образование
Училищата с 20% заболеваемост минават на отдалечено образование

Всички жители със признаци за COVID-19 употребяват проби гратис

" Сам желаех, тъй като считам, че нещата там би трябвало малко да се попроменят във връзка с лекуването и престоя . Просто нещата могат да се вършат по доста по-прост и елементарен метод. Всички тези ограничения със забулвания са в забележителна степен безсмислени. Аз ще съблюдавам всички правила, които са наложени там, само че ще се опитам от вътрешната страна лека-полека да ги трансформира ", сподели доцент Атанас Мангъров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР