Доц. Ангел Кунчев коментира пред популярно публицистично предаване в България

...
Доц. Ангел Кунчев коментира пред популярно публицистично предаване в България
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Никой от нас не е толкова важен, че Бил Гейтс да тръгне да го чипира!

 Доц. Ангел Кунчев разяснява пред известно публицистично предаване в България ограниченията за битка с ковид, които България приложи. Ето какво сподели той:

" Сега, когато отхлабихме ограниченията у нас, знам, че ще има междинни огнища, това не ни тормози, стига да имаме дисциплинираност. Притеснява ме огромното повишение на заболяването в прилежаща Северна Македония и в Турция. Считам, че относително сполучливо се оправяме със огнищата на инфектирани. Вярвам, че броя на извършени проучванията на ден не би трябвало да спада. Когато установим огнище, действаме бързо и имам вяра, че се оправяме.

Болшинството от хората в България са тихи и спокойни, те осъзнават за какво са нужни ограниченията и поради тях сме в тази позиция.  Носенето на маски е значимо когато контактуваме с хора или при признаци на заболяването.

Не знам по какъв начин да отговоря на такава нелепост - че възможна ваксина ще чипира някой, че някой от нас е толкоз значим, че Бил Гейтс да се заеме да ни чипира, че 5G има виновност, аз даже не знам по какъв начин да разясня всички тези спекулации.

Предполагам, че една немалка част от работодателите ще продължат да развиват активност, а чиновниците им да работят от у дома. Доказано е, че това не пречи на продуктивността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР