Дотор Иван Димитров се призна за виновенД-р Иван Димитров, който

...
Дотор Иван Димитров се призна за виновенД-р Иван Димитров, който
Коментари Харесай

Лекарят, убил крадец в дома си, се призна за виновен

Дотор Иван Димитров се призна за отговорен Д-р Иван Димитров, който простреля предходната година престъпно проявения Жоро Джевизов-Плъха в Пловдив при опита му за кражба от гаража на лекаря, се призна за отговорен по време на днешното съвещание на Окръжните магистрати.
 Дарик Пловдив
Прокуратурата изиска условна присъда за доктора , а той самият съвещанието да протече по съкратената правосъдна процедура.

И през днешния ден, както и на предходното съвещание на магистратите, доктор Димитров беше подсилен от другари и близки пред входа на Съдебната палата в Пловдив.
 Дарик Пловдив-->
След няколко отлагания, ход на делото беше даден, откакто през магистратите застана и дамата, живеела на фамилни начала с крадеца от Столипиново Жоро, по прякор Плъха.

" Общата кръвнина, която желаят роднините на убития, е 450 хиляди лева ", изясни юристът им Красимир Елдъров.

Според Прокуратурата, убитият е бил под въздействие на опиати и изиска условна присъда за лекаря . Майката и дамата на Плъха пък упорстват за оптималната.
 Дарик Пловдив
Бившият началник на Регионалната лекарска гилдия доктор Георги Кръстев още веднъж настоя за условна присъда, наблягайки, че убийството е станало при неизбежна защита.

Обвиняемият анестезиолог беше арестуван за 72 часа още на идващия ден след убийството на крадеца, а по-късно освободен с мярка „ подписка “ . Срещу него има повдигнати две обвинявания.
 Дарик Пловдив
Едното е за ликвидиране при превишаване рамките на неизбежната защита, а другото е за нелегално владение на муниции и оръжие

По първото обвиняване, плануваното в закона наказване е до 5 години, а по второто - от 2 до 8 години.

Чуйте повече в звуковия файл:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР