Достига забележителни скорости на четене и запис - до 1000MB/sSE800

...
Достига забележителни скорости на четене и запис - до 1000MB/sSE800
Коментари Харесай

Adata SE800 – външен SSD с модерна визия

Достига забележителни скорости на четене и запис - до 1000MB/s

SE800 дава отговор на най-високите IEC IP68 спецификации за водо- и прахоустойчивост

На пазара излиза нов външен SSD, основан за оптималната подвижност, с стилен и лек форм фактор и съвременна визия. Adata SE800 разполага с външни отбрани и забележителни скорости на четене и запис – до 1000MB/s.

SE800 обезпечава до 6,6 пъти по-бърз трансфер на информация, спрямо външен корав диск. Това се равнява на прекачване на 50GB 4K видео за по-малко от минута и значи също по този начин доста по-бързо зареждане за игрови конзоли.

Още с появяването си, SE800 бе отличен с влиятелното отличие „ 2019 Computex d&i Award ” за дизайн и продуктивност, подчертаха от Adata.

SE800 разполага с USB Type-C реверсивен конектор и дава отговор на най-високите IEC IP68 спецификации за водо- и прахоустойчивост и ще резервира данните даже при потапяне във вода за 30 минути.

Дизайнът на външния SSD диск изпъква с елегантна железна повърхнина

Устройството е обезпечено и със сигурна отбрана при непредвидени удари, изпускане или напън, отговаряща на военния стандарт MIL-STD-810G.

Дизайнът на външния SSD диск изпъква с елегантна железна повърхнина и тегло от едвам 40 грама, което на процедура го прави толкоз елементарно портативен, колкото елементарна флашка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР