Доставките ще се забавят с няколко седмици, съобщи компаниятаApple обяви

...
Доставките ще се забавят с няколко седмици, съобщи компаниятаApple обяви
Коментари Харесай

Apple отлага пускането на новия iPhone 12

Доставките ще се забавят с няколко седмици, заяви компанията

Apple разгласи публично, че тази година ще пусне по-късно от предстоящото новия iPhone
(снимка: CC0 Public Domain)

В удостоверение на ширещите се слухов Apple разгласи публично, че ще забави стартирането на пазара на новия си смарт телефон iPhone 12. Очакваше се моделът да се появи през септември, само че евентуално това ще стане през октомври.

Вчера, при оповестяване на резултатите за третото тримесечие на фискалната година, персонално финансовият шеф на компанията Лука Маестри  потвърди, че линията смарт телефони iPhone 12 няма да излезе през септември тази година, а ще се забави с няколко седмици.

„ Както знаете, предходната година започнахме да продаваме [новия] iPhone в края на септември. Тази година чакаме доставките да се забавят с няколко седмици ”, сподели Лука Маестри.
още по тематиката
Това значи, че доставките на iPhone 12 могат да започват през октомври или даже през ноември на настоящата календарна година. Точната дата на представянето ще бъде оповестена от компанията в допълнение.

Според анализатора Джон Просер, който към този момент потвърди, че е благонадежден източник на предварителни информации, свързани с Apple, линията смарт телефони iPhone 12 и новите iPad на компанията ще се появят на пазара през октомври.

В допълнение, източници от веригите за доставки настояват, че няма късмет iPhone 12 и даже идващите модели iPhone 13 да предложат екрани с периодичност на освежаване от 120 Hz.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР