Доставчикът на компютърна техника за българския пазар „АРДЕС Информационни Технологии“

...
Доставчикът на компютърна техника за българския пазар „АРДЕС Информационни Технологии“
Коментари Харесай

АРДЕС с нов компютърен магазин в София

Доставчикът на компютърна техника за българския пазар „ АРДЕС Информационни Технологии “ ЕООД откри нов магазин в София. В него се оферират всевъзможен вид настолни и портативни компютри, както и аксесоари за тях, като главният акцент пада върху геймърските конфигурации и външна страна.

 инж. Димитър Димитров

Разположен на обща повърхност от 650 кв. метра в непосредствена непосредственост до метростанция „ Мусагеница “, магазинът разполага с изложбена зала, където всеки клиент може да види и тества онлайн стремежи артикул, сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките, а изложените артикули надвишават като стойност 1 милион лв..

„ Новият магазин предлага извънредно многообразие от техника – от смарт телефони до скъпи геймърски конфигурации, които са налични и налични за нашите клиенти. Освен че ще могат да избират измежду няколко хиляди преносимия компютър, те ще могат да видят онлайн модели, които не са изложени на никое място другаде в страната “, разяснява инж. Димитър Димитров, шеф на „ АРДЕС “ ЕООД, и прибавя: „ Ние познаваме извънредно добре бизнеса с компютри и външна страна и сме подготвени да помогнем на всеки клиент да избере най-подходящия модел съгласно своите условия и бюджет. Радвам се, че можем да предложим на всеки опция да види и съпостави онлайн другите модели, с цел да направи най-подходящия избор “.

 инж. Димитър Димитров

Освен хардуерни артикули, магазинът ще предлага още програмен продукт и сервизни услуги, както и в допълнение обезпечаване на компютърната техника, покриващо всевъзможни опасности.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР