Доставчикът на електрическа енергия на свободен пазар ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги,

...
Доставчикът на електрическа енергия на свободен пазар ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги,
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги реализира пилотен проект за енергийно ефективно осветление в община Добрич


Доставчикът на електрическа сила на свободен пазар ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, взаимно със своя сътрудник за енергийна успеваемост Иннолед, реализира план за възобновяване на уличното осветяване в град Добрич. Подменени са 124 улични лампи по бул. „ 25 септември “в сектора от паметника „ Хан Аспарух " до изхода за град Варна. Новите LED лампи дават отговор на всички модерни условия за енергийна успеваемост. Те са с мощ 58 W всяка. С новото енергийно дейно осветяване Общината може да реализира до към 40 % икономисване на разноските за нощно осветяване в града, а качеството на осъществяване на плана подсигурява изплащането му в границите на 4 години.

Към момента ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги има редица стартирали планове, свързани с енергийна успеваемост. В партньорство с разнообразни компании, утвърдили своето име на пазара, енергийният снабдител предлага на своите клиенти разнородни и сложни решения за усъвършенстване на разноските за електрическа сила – от енергийно ефикасни осветителни тела и уреди до енергийни обследвания и цялостни решения за енергийна успеваемост.

Постигането на оптимална енергийна успеваемост е измежду целите на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, защото тази цел има освен икономическа, само че и обществена значителност. Ето за какво компанията държи на комплексния метод на ръководство на процесите – от обмисляне до реализация, отчитайки енергийните и екологичните аспекти на всеки стадий от препоръчаното решение.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР