Доставчик на храна е с отхапан нос след скандал на

...
Доставчик на храна е с отхапан нос след скандал на
Коментари Харесай

Побойник отхапа носа на шофьор и избяга

Доставчик на храна е с отхапан нос след скандал на пътя и пердах в столичния квартал " Люлин ". След случая потърпевшият не е повикал полиция, а незабавно е поел към " Пирогов ", където са му създали незабавна интервенция на носа.

" Усетих удар по колата. Пуснах спешни светлини и слязох да видя какво става. Огледах се и един човек, който беше много наедрял, цялостен, се клатеше към мен. Попитах го какво става, а той ми посегна. Отбих му ръката и се сбихме. Паднахме на земята и тогава някъде той ме ухапа по носа. Липсват ми към 2 сантиметра от носа ", изясни пострадалият пред Нова тв.

" Имаше очевидци и те ни разделиха. Не съм викал полиция, а потеглих към болничното заведение. Инстинктът за самозапазване е по-силен в такива моменти. Сега апелирам - дано очевидците на случая да се обадят в полицията, с цел да бъде открит въпросният мъж ", насочи зов водачът.

След като са разтървани и потърпевшият потегля към болница, той вижда, че в колата му е хвърлена кора с яйца.

Предполага се, че избягалият мъж е купил яйцата по-рано, а в множеството магазини, пред които е станал случаят, има камери. " Моля хората в тези магазини да си прегледат записите, с цел да установим мъжа ", показа още пострадалия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР