Достатъчно е един малък слух да набере неподозирана скорост в

...
Достатъчно е един малък слух да набере неподозирана скорост в
Коментари Харесай

Лекар предупреди: Не е нужно да мажете тестисите си със соев сос, за да усетите вкуса му

Достатъчно е един дребен слух да набере неподозирана скорост в обществените мрежи и потребителите от целия свят да го одобряват за безспорна истина. В любознанието си да схванат дали става въпрос за машинация, няколко запалянковци са провокирали себе си, с цел да ревизират истинността на една много... странна причина. Ако сложите храна върху тестисите, можете ли да я вкусите посредством вкусовите си рецептори? Звучи налудничаво, само че няколко консуматори са ревизирали доколно вярна е тази информация.

,,Фактът, че са ситуирани вкусови рецептори в тази зона на тялото не значи, че ние физически ще усетим усета на соевия сос. Тялото ви ще добие визия за някакъв мирис, само че самите вие няма да сте наясно дали става дума за кисел, сладостен или какъвто и да било различен усет. Така че несъмнено не е нужно да мажете тестисите си със соев сос, с цел да усетите усета му'', показа доктор Кирстен Парех по отношение на необикновеното предизвикателство.

Д-р Парех изяснява това, защото най-различни хора се оказват захласнати да поставят соев сос на тестисите си, след което уверено настояват, че могат да усетят усета му в устата си.
@matthewlush
alxjames WHAT THE F #SoySauce #taste #tastechallenge #calvinklein
original sound - matthewlush @alxjames
oh.. my god.....
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР