Достъпни сторидж продукти за дома и бизнеса вече са на

...
Достъпни сторидж продукти за дома и бизнеса вече са на
Коментари Харесай

Адсис стана дистрибутор на TerraMaster

Достъпни сторидж артикули за дома и бизнеса към този момент са на склад в София

Устройствата с марка TerraMaster са основани на процесори Intel, имат здрава структура и алуминиев корпус

Адсис разгласи партньорство с производителя на сторидж артикули TerraMaster. Българскaтa компания става извънреден дистрибутор за страната и към този момент разполага с NAS и DAS модели на склад в София.

Гамата от предлагани модели на TerraMaster включва устройства с 2, 4 и 5 гнезда за дискове и покрива необятен набор от потребности, включително шерване на мултимедийни файлове и взаимен достъп до бизнес данни.

Устройствата с марка TerraMaster са основани на процесори Intel, имат здрава структура и алуминиев корпус, който улеснява охлаждането им. Цените им са налични – по този начин да вземем за пример, моделът D2-310 – DAS сторидж от начално равнище с USB-C 3.1 порт – коства 339 лева с Данък добавена стойност.

Изгодно предложение при NAS моделите е F4-220 с гнезда за 4 диска, двуядрен процесор Intel и 2GB RAM, който коства 479 лева с Данък добавена стойност и може да съхранява внушителните 48TB.

В горния сегмент на гамата е моделът D5-Thunderbolt3, който предлага 5 гнезда за устройства, директна съгласуемост с Mac компютри, както и висока скорост на трансфер на данните, надхвърляща 1000 MB/s при четене и 850 MB/s при запис.

„ Продуктите на TerraMaster са подобаващи за подсигуряване на потребностите от домакински мултимедиен сторидж или файлов сървър за дребни работни групи. Очаквам те да станат доста известни на нашия пазар, където съотношението цена/възможности постоянно е било определящ аршин за покупка “, разяснява Николай Вачев, шеф на Адсис.
още по тематиката
Всеки от NAS моделите на TerraMaster се доставя с набор от безвъзмездни приложения като да вземем за пример файлов управител, уеб и FTP сървър, торент клиент, Plex Media Server и други, като броят им непрекъснато се усилва.

Гаранцията на продуктите е 24 месеца, а при закупуване на дискове към тях, са планувани промоционални цени, прецизираха от Адсис.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР