Достъпът на автомобили до плажната ивица на Корал става невъзможен,

...
Достъпът на автомобили до плажната ивица на Корал става невъзможен,
Коментари Харесай

Изграждат ограда на плажа ”Корал”

Достъпът на коли до плажната линия на Корал става неосъществим, откакто компанията притежател на прилежащите терени стартира да огражда парцела.
Испанската компания, притежаваща парцелите, два пъти е била глобявана от кмета на Царево поради това, че позволява на нейната територия да се слагат каравани и палатки. С решение на екоминистерството плажът " Корал " е разгласен за природосъобразен и къмпингуването е неразрешено, заяви Българска национална телевизия.

От общината потвърдиха, че изгражданата сега близа 4-километрова ограда не се нуждае от особено строително позволение. През последните години община Царево и специалисти от екоминистерството правеха инспекции на противозаконния къмпинг, а те завършваха със кавги и митинги. Кметът на Царево се принудил да наложи санкция на притежателя на парцела, с цел да го накара да го стопанисва съгласно условията на закона.

Кметът на Царево е безапелационен, че общинският път до Корал е свободен и опроверга появилите се изказвания, че плажната линия ще се застрои. От испанската компания, притежател на парцела, са сложили табели, че достъпът до плажа ще бъде свободен за пешеходци, само че каравани и палатки няма да има.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР