Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен днес,

...
Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен днес,
Коментари Харесай

НДК блокиран днес, затварят и улици в района

Достъпът до централната постройка на НДК ще бъде стеснен през днешния ден, заради събитие от календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което се организира в Двореца. 

Затворени за посетителите до 15:00 часа ще бъдат Литературен клуб „ Перото “ и Билетен център на НДК. Подобни ограничавания ще бъдат в действие до юли 2018 година за всички събития от клас „ А “ и „ С “ по време на Председателството.

За облекчение на феновете на културните събития НДК разкри целодневна билетна каса в кино „ Люмиер Лидл “, която ще работи в дните, в които достъпът до централната постройка на Двореца ще бъде стеснен, оповестиха от НДК. 

До привършване на мероприятието се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства като се изключи колите, пренасящи участниците, на ул. „ Доспат ” сред бул. „ Витоша ” и ул. „ Баба Неделя ”; на ул. „ Баба Неделя ” и на ул. „ Д-р Христо Стамболски ”.

По преценка и нужда на отдел „ Пътна полиция ” при Столична дирекция на вътрешните работи от 07.00 часа до привършване на мероприятието се не разрешава влизането на пътни транспортни средства като се изключи колите, обслужващи мероприятията, в същия сектор. Столичната дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на мероприятието, постове за надзор и контролиране на придвижването, осведомиха от Следствен отдел към окръжна прокуратура. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР