Достъпът до тези жилища е ограничен. В Хризантема са настанени

...
Достъпът до тези жилища е ограничен. В Хризантема са настанени
Коментари Харесай

Шокиращата Истина Изплува! Неописуеми Зверства В Център За Деца С Увреждания! Бият Ги, Псуват Ги! Децата Не Могат Да Говорят, Те Не Могат Да Кажат Какво Се Случва

Достъпът до тези жилища е стеснен. В „ Хризантема ” са настанени седем деца и трима младежи с увреждания, като грижите за тях са денонощни.

Потресаващите видеокадри са направени в интервал от две години от 2016 и 2017 година Разкритията прави ръководителят на центровете за настаняване, откакто подчинени ѝ пращат инспекция.

На фрагментите се чуват закани от страна на дамите, които работят в дома, вижда се и че протягат ръка на децата.

„ На видеозаписите се вижда вербална експанзия, плесници… Лично аз не съм ставала очевидец. Децата не могат да приказват, те не могат да кажат какво се случва ”, разяснява Маринела Лазарова, която е началник на домовете „ Хризантема ” и „ Мирни дни ”.

Услугата започва по план още през 2013 година През 2016 година след първия изработен запис от обществен чиновник на побой над момиче, директорката твърди, че е сезирала обществената работа към локалната община. Оттам обаче настояват, че схващат за нередностите в средата на януари.

Днес в дома влязоха проверяващи от отдел „ Закрила на детето ”. Освен дирекция „ Социално подкрепяне ” инспекция по случая прави и прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР