Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста

...
Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста
Коментари Харесай

Забраниха достъпа до жилищата под моста в Генуа

Достъпът до жилищата, останали под останалата част на рухналия моста в Генуа, е неразрешен, тъй като откъм източната страна се чува скърцане, заяви пожарната, представена от ДПА.

 © Българска телеграфна агенция
Като мярка за сигурност, евакуираните от жилищните здания под моста към този момент нямат право да влизат в тях, с цел да си вземат някакви движимости.

„ Изглежда звуците, които мостът издава, са разнообразни от тези, които се чуваха предходните дни “, съобщи представителят на пожарната.

В региона са спрели да работят и пожарникарите, само че дейностите за почистване в другите наранени елементи от сриването, като да вземем за пример в пресъхналото корито на реката и по железопътните линии, не престават, добави той.

 Над 30 станаха жертвите след сриването на мост в Генуа Над 30 станаха жертвите след сриването на мост в Генуа
Трагедия в Италия. 200-метров сектор от висок магистрален мост рухна в Генуа. Жертвите са над 30, само че броят им пораства. Издирват се оживели. Няма данни...

Във вторник част от моста „ Моранди “, по който минава автомагистрала, се срути и над 30 леки коли и камиона паднаха от височина 45 м. Загинаха 43 души.

Италианското държавно управление упрекна за нещастието компанията оператор на автомагистралата „ Аутостраде пер л`Италия “. Компанията, благосъстоятелност на фамилията, притежаващо стилната марка Бенетон, отхвърли да е било проявено безгрижие.
 Приключиха издирвателните действия след рухването на моста в Генуа Приключиха издирвателните действия след рухването на моста в Генуа
В отговор на нещастието с моста "Моранди " италианското държавно управление стартира огромен проект за сигурността на цялата инфраструктура в страната. Властите...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР