Достъпа за коли и всякакъв вид МПС-та до стадион Българска

...
Достъпа за коли и всякакъв вид МПС-та до стадион Българска
Коментари Харесай

Достъп за коли на Българска армия - само срещу заплащане

Достъпа за коли и всевъзможен тип МПС-та до стадион " Българска войска " към този момент няма да е свободен, а ще се реализира единствено против възнаграждение. Новината оповестиха в уеб страницата на клуба, а ето и от какво е подбудено решението.

" Уведомяваме ви, че считано от 02.08.2017 година, Дирекция " Зелена система " към Столична община лимитира достъпа на МПС до стадион " Българска войска ". Това важи и за дните, в които на него се организират футболни мачове. Автомобили и всевъзможни транспортни средства на публични и длъжностни лица от БФС, в това число гостуващ тим, делегати, съдии, публицисти и посетители няма да бъдат допускани наоколо до оборудването.

Осъзнаваме, че по този метод всички, ангажирани с провеждането на срещите на тима, ще бъдат оптимално възпрепятствани да правят служебните си отговорности, само че като съзнателни и изрядни данъкоплатци, сме длъжни да съблюдаваме наредбите на страната.

Всеки, който желае да пристигна на стадиона с МПС, е задължен да заплати месечна такса в размер на 30 лв. в офиса на Дирекция " Зелена система ", против което ще получи съответния пропуск.

Извиняваме се авансово на стотиците наранени от това стеснение лица, само че на този стадий ние като клуб няма по какъв начин да променим нещата, макар усилените ни опити в последните няколко дни. Също по този начин ви осведомяваме, че всички чиновници на ЦСКА, тим, спортно-технически щаб и личен състав отсега нататък ще идват пешком на работа ".

 Билети от 5 до 130 лв. за ЦСКА - Локо (Пд)
ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с Локо (Пд)

Двубоят е тази неделя от 20:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР