Доста уморително е, когато трябва да се навеждате, за да

...
Доста уморително е, когато трябва да се навеждате, за да
Коментари Харесай

Азиатци откриха начин да посядат изключително бързо пипер (ВИДЕО)

Доста уморително е, когато би трябвало да се навеждате, с цел да засаждате пипер. След 2 часа към този момент стартират да ви болят колената и кръста и имате потребност от отмора. Но този азиатец няма такива проблеми, тъй като е измислил нова технология на садене. С помоща на апарат, сходен на тръба, той засажда огромно количество пипер без да се навежда даже.

Просто вървешком си, той пуска семето през уреда и посредством натискане на специфична ръкохватка изпод се отваря нещо като човка на птица и пиперът е към този момент засаден в земята. Много от нашите земеделци биха пробвали да създадат същото, с цел да си спестят време и изпитание.

Затова вижте това забавно видео и го споделете, тъй като може да ви даде изобретателни хрумвания и да ви бъде потребно отсега нататък. Пиперът е многогодишно зеленчуково растение от семейство картофови, което се отглежда нормално като едногодишно растение.

Родина са му тропическите елементи на Америка. Плодът на пипера се назовава по същия метод – пипер или пиперка. Представлява куха ягода (чушка). В разговорния език пиперките по-често се назовават чушки. Въпреки името си пипер, растението няма отношение към черния пипер, който принадлежи към рода Пипер на семейство Пиперови.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР