Доста сме развълнувани от предстоящата премиера на Смъртта може да

...
Доста сме развълнувани от предстоящата премиера на Смъртта може да
Коментари Харесай

Може ли връзката на Ана де Армас с Бен Афлек да ѝ създаде проблеми

Доста сме разчувствани от идната премиера на " Смъртта може да изчака " , тъй като обичаме филмите за Джеймс Бонд , а и това ще бъде последното преобразяване на Даниел Крейг в Агент 007.

Какво вбесява Даниел Крейг

Таблоидите лазят по нервите на Бонд

Пандемията обаче отсрочи премиерата и все още тя е планувана за месец ноември. Дали обаче няма да претърпи ново отсрочване не е ясно.

Въпреки това източници на The Sun настояват, че в случай че филмът въпреки всичко има публична премиера, Бен Афлек не е мечтан на нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Latinx Now! (@latinxnow) на Авг 5, 2020 в 8:30 PDT

По принцип Афлек няма нищо общо с кино лентата и няма какво да прави на премиерата, само че пък от няколко месеца върви с Ана де Армас , която взе участие в " Смъртта може да изчака ".

Таблоидът твърди, че повода Афлек да не е мечтан е обвързвана с връзката му с актрисата. Опасенията са, че наличието му ще отклони вниманието от кино лентата и звездите му.
 Ана де Армас, Бен Афлек и с какво артистът впечатлява половинката си
Когато Бен Афлек е най-страхотното гадже

Ах, този Батман

На нас това ни звучат като цялостни нелепости, тъй като към " Смъртта може да изчака " има задоволително забавни въпроси, на които може да се отговори, а това дали Бен Афлек е там няма изключително значение. Дори би засилило интереса съгласно нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР