Доста сериозни имена попадат в списъка от потенциални съперници при

...
Доста сериозни имена попадат в списъка от потенциални съперници при
Коментари Харесай

Кои са потенциалните съперници на Кубрат Пулев?

Доста съществени имена попадат в листата от евентуални противници при завръщането на Кубрат Пулев на кръга. Кобрата към този момент удостовери, че няма желание да се отхвърля и да слиза от сцената. Напротив, той е окуражен да се задържи в елита и макар че през май месец ще навърши 40 години, да направи крайна офанзива за нов, трети мач за международната купа.

Това значи, че столичанинът няма да има опция да боксира с по-слаби съперници, защото няма време за губене. При подобен вид, той ще би трябвало да се хвърли назад в дълбоките води и да срещне едно-две съществени имена, с цел да може оптимално бързо да се завърне в позиция на кандидат. Към момента Пулев получи оферта за мач-реванш с Хюи Фюри. Братовчедът на Тайсън не впечатли в 10-рундовия мач с ветерана Мариуш Вах, който завоюва по точки. Той е една от вариантите, като такава борба би се провела още веднъж в Англия.

Освен него обаче в листата за завръщане влизат и трима някогашни международни първенци. Става въпрос за Чарлз Мартин (28-2-1), Джоузеф Паркър (27-2) и даже шокиралият Антъни Джошуа - Анди Руис-младши (33-2). Последният наподобява елементарен за споразумяване, поради, че до предходната година бе боксьор на “Топ Ранк” - организацията, която в този момент съставлява Кобрата. Подобен конфликт ще бъде проведен в Съединени американски щати, където Унищожителя продължава да е извънредно известен. Варианти за Пулев са още боксьори като Майкъл Хънтър (18-1-1), както и проспериращите сега Филип Хъргович (12-0), Агит Кабайел (20-0), Тони Йока (9-0) и Джо Джойс (12-0).

Очаква се първият мач на Кубрат след провалянето от Антъни Джошуа да се организира през лятото на идната година. Организацията му обаче е обвързвана и с отпадане на ограниченията за сигурност поради пандемията в международен мащаб, защото недопускане на аудитория в този случай може да е съдбовно във връзка с приходите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР