Доста се е качила възрастта на жените, които стават у

...
Доста се е качила възрастта на жените, които стават у
Коментари Харесай

Майките у нас вдигнаха възрастта, първото им раждане е между 28 и 30 години

Доста се е качила възрастта на дамите, които стават у нас майки за първи път. В последните няколко години се бележи растеж, който съгласно експертите въобще не е добър за прираста на популацията - от ден на ден дами заобикалят това благородно дело с редица оправдания, направи изследване Lupa.bg.

За информация - до преди няколко години дамите са ставали майки в България към 26-28 години най-късно, до момента в който към днешна дата нещата не наподобяват по никакъв начин розови - те забременяват и раждат в интервала 28-32 години, като множеството отглеждат по едно дете. Някои, които са и в по-напреднала възраст, се възползват и от ин витро.

Дамите избират да се изучат, а наред с това и да се наживеят, както са ги съветвали техните баби, с цел да си нямат след това неприятности с мъжа до себе си. Повечето са склонни да закъснеят с раждането, когато много от органите им ще се затруднят това.

Различно е делението на клетките, напълно друго е и ситуацията с яйцеклетките, а огромна част от днешните българки мъчно забременяват заради разнообразни фактори.

Друга част не желаят рано да амортизират тялото си, а да наподобяват добре и на по-голяма възраст.

Немалка част от дамите избират и кариерно развиване, с цел да имат сигурност, защото друга статистика демонстрира, че ранните бракове или съжителства водят и до ранни раздели, а от това след това страдат най-вече децата.

Повече от 1/3 от фамилиите у нас се разделят, даже и когато децата са им към този момент огромни, а по-късно всеки стартира да търси своя кей в живота, с който най-често... основават ново гнездо и ново дете, несъмнено! Това е нещото, което сплотява едно семейство.

Проучването на Lupa.bg демонстрира, че напълно не са редки и случаите, при които разликата сред двамата сътрудници при втори брак или на фамилни начала е много огромна.

В днешно време застаряващите дами, които по-трудно забременяват, имат много по-млади от тях сътрудници - от време на време разликата в годините от повече от 20! Същото важи и с противоположен знак, само че с тази разлика, че младите девойки търсят по-възрастни господа за " спонсорство " и се дърпат до последно за дете, които би нарушило личния им комфорт и метода на живот.

Първият образец демонстрира и за какво множеството дами скрепяват дружбата си с младите си сътрудници с деце, само че заченато ин витро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР