Доста родни знаменитости се врекоха във вечна вярност тази година

...
Доста родни знаменитости се врекоха във вечна вярност тази година
Коментари Харесай

Ето кои бяха ВИП разделите на 2018-а!

Доста родни звезди се врекоха във безконечна честност тази година с лъскави сватби, само че и много сложиха завършек на връзките си, припомня HotArena.

Въобще не липсваха звездни двойки, които оповестиха своите раздели, писа „ България Днес “.

 „ Не сме дружно със Саня. Може би аз съм отговорен. Искам тя да бъде щастлива “, сбито и искрено съобщи артистът и режисьор Ники Илиев . Той от години делеше леглото и покрива си със Саня Борисова . Слухове за разлъката им се носят от дълго време, само че двамата актьори не ги потвърждаваха до тази година. Клюкари шушукаха, че повода за края е невярност от страна на Илиев.

Младежите Папи Ханс и изпълнителката Дара няколко месеца демонстрираха влюбените си влажни погледи, до момента в който най-изненадващо Константин не хвърли бомбата, че е влюбен в друга. Мистериозната дама е португалка. „ Тая жена ми откъсна главата! Пръсна ми мозъка! “, разяснява по неин адрес Ханс. Дара също удостовери, че не са дружно, само че съобщи, че постоянно ще бъде до него и ще го поддържа.

Георги Валентинов предложи брак на силиконката Златка Райкова в „ Като две капки вода “. Получи позитивен отговор, само че по-късно се оказа, че двамата в действителност са се разделили. Нещо повече – Райкова върти обич с един от най-близките му по това време другари – Благо Джизъса.

Мария Илиева се трансформира в самотна майка. За страдание малко след раждането на бебето Александър, тя и таткото Георги Михайлов прекратиха своите връзки. Към днешна дата той е благоприятен за друга дама, която е доста по-млада от Илиева.

Други след разграничените двойки през 2018-а година са Лора Караджова и Валентин, Есмер и Благой Георгиев, Диляна Попова и Асен Блатечки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР