Доста проучвания се правят на ниво държави с програми за

...
Доста проучвания се правят на ниво държави с програми за
Коментари Харесай

Д-р Александър Симидчиев: Хипотезата, че ваксината БЦЖ пази от коранавирус, може да е вярна, може да не е

Доста изследвания се вършат на равнище страни с стратегии за БЦЖ и кои от тях нямат такива. Хипотезата, че имунизацията пази и от ковид може и да е вярна или не. Хубавото е, че огромна част от българското общество е ваксинирано за БЦЖ и новината е успокояваща за нас. Тя е в имунизационния ни календар и се прави.
Това сподели доктор Александър Симидчиев - пулмулог от Министерство на вътрешните работи болница и член на Медицинския съвет към държавното управление, в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Нека всеки от нас прави, което може да прави и по този начин ще излезем от рецесията. Дори единствено да си седим в къщи или да помогнем на терзания, добави той.

Да си останеш у дома, отново е правене на нещо. Да успокоиш някой, отново е правене на нещо. Ако всеки у дома мисли, какво самостоятелно може да направи.Трябва да мислим за нещата върху които имаме надзор, а не върху тези, върху които нямаме надзор, счита Симидчиев.

Няма да се трeвожа за нещата, които не мога да върша, а за тези, които мога да върша, добави той.

Моите пациенти са безусловно шашардисани от шума напоследък. Къде да сме фокусирани? Върху нещата, които можем да направляваме и да вършим и по този начин ще бъдем от така наречен дейни хора.Тогава и терзанието е по-малко. Сега има зараза от неверна информация, уверен е членът на Медицинския съвет.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР