Доста пъти сме виждали анкети, които искат от нас да

...
Доста пъти сме виждали анкети, които искат от нас да
Коментари Харесай

Пати Дженкинс и защо е отказала да режисира ТОР: Светът на мрака

Доста пъти сме виждали анкети, които желаят от нас да изберем обичания си воин от киновселената на Marvel. И всякога сме били много раздвоени, само че в множеството пъти сме избирали Тор (Крис Хемсуърт).

Много е готин този Бог на гръмотевиците, а под режисурата на Тайка Уайтити видяхме, че може и да е още по-забавен.

Ето за какво с изненада научаваме, че Пати Дженкинс, която режисира " Жената знамение " и " Жената знамение 1984 ", чиято премиера е този август, преди време е отказала да седне на режисьорския стол на втория филм за Тор.

На Дженкинс ѝ е било препоръчано да режисира " ТОР: Светът на мрака " (2013 г.), само че се е отказала от опцията откакто е прочела сюжета.

В изявление за Vanity Fair Пати Дженкинс споделя, че не е считала, че може да направи прекрасен филм със сюжета, който са ѝ дали.

Опасявала се е, че в случай че снима кино лентата, хората ще кажат: " Боже мой, тази жена го е режисирала и е пропуснала всички тези неща. "

По това време Дженкинс е осъзнавала, че в случай че режисира " ТОР: Светът на мрака ", ще се трансформира в първата жена, която прави сходно нещо за супергероиски филм. А от триумфа на кино лентата е зависело бъдещето на дамите режисьори. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР